Un oras dulce.

Am fost pentru cateva zile in Bruxelles. Un oras dulce si la propriu si la figurat. Eram la inceputul unui tur destul de ambitios prin Europa, avand in vedere ca am avut la dispozitie doar ceva mai mult de doua saptamani. O sa revin alta data la asta.

Ne-am cazat la hotelul Floris Grand Place de pe Rue de la Fourche dupa ce am motait pe canapelele din hol vreo 4 ore pana au pregatit camera. Hotelul mic, ascuns (am trecut de cateva ori pe langa el fara sa-l observam) in schimb curat si foarte bine plasat. Asa cum si numele sugereaza e foarte aproape de Grand Place, unul din punctele de atractie din centrul orasului.

Vorbind despre atractii intr-una din zile am vizitat Atomium. Mare gresala. Ideea a fost sa vedem orasul de sus dar si exponatele din interior. In interior nu a fost nimic de vazut iar cele mai bine de 2 ore petrecute la cozile pentru bilete si pentru intrare nu au meritat doar pentru panorama.

Probabil ca undeva exista o evidenta cu cate magazine de ciocolata sau alte dulciuri exista in Bruxelles dar va spun ca sunt multe si extrem de pline. Daca aveti nivelul zaharului ridicat in sange nu va apropiati de oras.

asta ar trebui sa fie pe emblema orasului.

Sunt multe de vazut in oras, merita vizitat. 

asta e de pe o parcare din oras nu din Atomium.

o particula din Atomium

Si ca sa va las cu acelasi gust cu care am inceput: